Категории Информация
Кассы Добавить событие
03 декабря 2022

"Архизитор-компотоктор". Творческий вечер композитора и певца Владимира Ярцева

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Днепропетровская филармония им. Л. Б. Когана
г. Днепр, ул. Воскресенская, 6

О событии

”Я мав щастя і радість все життя творити застиглу музику і музику для душі, адже відбувся як архітектор і як композитор” Володимир Ярцев

Я завжди хотів бути і архітектором, і композитором. Ці два поняття нерозривні і невіддільні для мене. Та й, на щастя, обидва, як хобі, стали улюбленими.

”О, не покину, музи, я олтар ваш! Правдивого життя не буде без мистецтва!” — сказав великий Еврипід.

Мистецтво було і залишається одним із найважливіших чинників нашого духовного життя. Воно стимулює творчу діяльність, освячує і збагачує буденне життя емоційними переживаннями та роздумами.

Музика — це відображення людських почуттів та думок, яке має яскраво виражені національні риси, що виявляються у інтонаційному, мелодійному,ритмічному строї.

Шановні глядачі!

Запрошуємо вас на зустріч із відомим дніпропетровським композитором, заслуженим діячем мистецтв України, Володимиром ЯРЦЕВИМ, заслуженим діячем мистецтв України,членом Спілки діячів естрадного мистецтва України, членом Спілки архітекторів України.У 2004 році Володимир Ярцев видав унікальний збірник власних пісень «Сто пісень про спорт». Його навіть внесли до книги «Світових рекордів Гіннеса» за написання «рекордної кількості пісень про спорт».

Його пісні виконували свого часу відомі співаки – Вадим Мулерман, Муслім Магомаєв, Тамара Міансарова, Ліна Прохорова, Назарій Яремчук, Алла Кудлай, Віталій Білоножко, ансамблі «Кобза», «Світязь», «Смерічка», «Козацьки» . Він написав музику для багатьох вистав Дніпропетровських театрів: «Геній та бездоріжжя», «Дубровський», «Королівство півнячих криків», «Лист запорожців турецькому султану», «Пригода залізного чоловічка» та ін.

У програмі концерту пісні, що вже полюбилися багатьом слухачам, українською, а також англійською та французькою мовами.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код