Категории Информация
Кассы Добавить событие
BALAKLAVA BLUES (музыкально-театральный перформенс, 3D видео-шоу, Канада-Украина)
10 октября 2018

BALAKLAVA BLUES (музыкально-театральный перформенс, 3D видео-шоу, Канада-Украина)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Арт-центр Квартира
г. Днепр, Троицкая площадь, 3

О событии

10 жовтня о 19:00 відбудеться шоуконцерт українсько-канадського проекту BALAKLAVA BLUES у Дніпрі (в арт-центрі Квартира)!

Balaklava Blues приголомшливо дебютували із сольним шоуконцертом в рамках міжнародного фестиваля Luminato у червні 2018 року. Це була світова прем’єра сучасної електронної музики з елементами хіп-хоп та даб-степ, повністю базованої на українському традиційному старовинному фольклорі.

Шоу створено як музично-театральний перформенс з елементами контемпорарі денсу. Сценічний дизайн побудовано з пересувних блоків, на яких проектується 3D відео-мапінг. Тришарове відео з анімацією розказує про внутрішній світ людей, що пройшли крізь війну.

Над відео-контентом працював відомий київський режисер Роман Любий, співзасновник спілки Вавілон’13. Партитуру світла створив талановитий молодий митець з Лос-Анджелесу, який працював для найбільшого фестиваля Coachella у Лос-Анджелесі.

Balaklava Blues Марко та Марічка вперше презентували на Гала відкритті «Ігор Нескорених» у Торонто восени 2017 року за участю премьєр-міністра Канади Джастіна Трюдо та президента України Петра Порошенка.

Відома українсько-канадська пара Марко та Марічка Марчик, нині чоловік та жінка, зустрілися на Майдані під час революції Гідності у 2014 році. Марко Марчик — музикант, лідер та засновних відомого та унікального канадського гурту Lemon Bucket Orkestra. Народився та виріс в Торонто. За походженням українець. Марічка Марчик — співачка, солістка гуртів «Божичі»,«Сонцекльош» та «Куку Шанель». Киянка. Нині мешкає в Торонто, Канада.

Газета The New York Times назвали проекти Марка та Марічки Марчик «харизматичними, унікальними та амбіційними». Британська the Guardian визанала їхній дует «прекрасним та пристрасним».

Предварительный заказ
Заявка на промо-код