Категории Информация
Кассы Добавить событие
14 апреля 2019

Цирк нв Воді Вотерленд

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Днепровский государственный цирк
Сичеславская Набережная, 33, Днепр

О событии

ЦИРК НА ВОДІ — ЦЕ НЕ ПРОСТО ЦИРКОВА ПРОГРАМА!

Це чудовий водоспад емоцій, в який ви зануритися з головою! Складні, дуже небезпечні циркові номери. Красиві, дизайнерські, яскраві костюми. Креативне рішення режисера! Феєричне шоу для всієї сім’ї.

Найсучасніше обладнання. 20-ти метрові фонтани, басейн зі 170-ма тоннами води, світлові та звукові ефекти, лед екрани — шоу оснащено останніми новинками техніки.

Унікальний в своєму роді манеж-трансформер, що змінює звичний цирковий килим на водну гладь, піднімає під купол цирку тисячі фонтанів що світяться, перекидаючи потім тонни казкового дощу, занурюючи тим самим артистів в дивовижну атмосферу, що зачаровує дух як дітей, так і дорослих!

Тут вас зустрінуть чарівні русалки і підкорять ваше серце своїм незабутнім польотом під купол цирку! Ви познайомитеся з незграбним ведмедиком-боцманом, чарівними морськими котиками і потрапите на піратський корабель. Своїми унікальними трюками вас здивують екзотичні тварини! Ви станете свідком боротьби алігатора з людиною на суші і під водою, а зірки, що відбиваються в воді, розкажуть Вам дивовижну історію кохання між небом і землею! І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ! АКВА-балет і лазерне шоу, яке підкорить вашу уяву!

Приходьте, насолоджуйтеся і дивуйтеся! «ЦИРК НА ВОДІ» чекає на вас!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код