Категории Информация
Кассы Добавить событие
Єгор Грушин
19 марта 2019

Єгор Грушин

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Арт-центр Квартира
г. Днепр, Троицкая площадь, 3

О событии

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ЄГОРА ГРУШИНА?

1. Побувати на виступі одного з небагатьох композиторів стилю неокласицизм в Україні.

2. Насолодитися новаторською музикою.

3. Відчути серцем кожну ноту.

Думаєте, інструментальний концерт – це щось старомодне і нудне? Це не так, коли мова йде про сучасну класику. Приходьте 19 березня на виступ неймовірно талановитого українського неокласичного піаніста і композитора – Єгора Грушина. Чекаємо на вас о 19:00 в арт-центрі «Квартира» м. Дніпро!

Єгор Грушин народився в Одесі. Почав писати власні твори вже після закінчення музичної школи. Мелодії цього яскравого неокласичного композитора дають слухачам простір для заглиблення в себе, ідеї для внутрішнього зростання і роздумів. Крім авторських мелодій, піаніст створює інструментальні обробки композицій знаменитих рок-колективів, серед них – "Океану Ельзи", Queen, Bon Jovi, Muse і ін.

Його твір Christmas Story всього за 2 дні в інтернеті прослухали понад 50 000 користувачів. Сьогодні в скарбничці у музиканта вже 4 альбоми. У вас є можливість почути акустичне полотно піаніста-віртуоза, який проживає кожен звук з легкістю, щирістю і витонченим смаком.

Такий концерт просто ідеальний для слухачів, що обожнюють тісний емоційний контакт на камерних концертах. Якщо ви хочете відпочити від буденності і відчути ковток вічності, приходьте 19 березня на концерт Єгора Грушина! Чекаємо на вас!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код