Категории Информация
Кассы Добавить событие
Кінофестиваль BEST HORROR SHORTS
21 марта 2019

Кінофестиваль BEST HORROR SHORTS

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КИНО»

Арт-центр Квартира
г. Днепр, Троицкая площадь, 3

О событии

Кінофестиваль BEST HORROR SHORTS у Дніпрі

Країни: Нідерланди, Італія, Іспанія, Бразилія, США, Франція

Хронометраж: 79 хвилини

Вікова категорія: 16+

Мова: озвучка українською мовою


Хочете почути страшну історію? Або цілих сім? В кінотеатрах України стартує показ фестивалю короткометражного кіно “Best Horror Shorts”. Показ фестивалю у ДНІПРІ відбудеться в арт-центрі КВАРТИРА 21 березня о 19:00.


“Best Horror Shorts” - це підбірка моторошних історій, кожна з яких вражає непередбачуваним сюжетом та неповторною атмосферою. На екрані на вас чекають канібали, божевільні дантисти, монстри, що полюють на людей і монстри, які живуть в людях, а також багато іншого, за що всі пошанувачі жанру так люблять жахи.


Візьміть з собою найбільше відро поп-корну, щоб закривати ним очі і влаштовуйтесь зручніше у своїх кріслах. Світло в залі згасає і розпочинається СТРАХ.


ПРОГРАМА


1. Нетфлік & Кекс

Нідерланди, 2017, 6’46’’


Після кількох місяців флірту і переписок, хлопець нарешті отримав повідомлення, на яке чекав весь цей час. Дівчина його мрій запрошує його до себе додому. Її батьки поїхали на всі вихідні, а отже візит обіцяє бути цікавим. Однак, раптом юнак усвідомлює, що на карту поставлено дещо більше, ніж його цнотливість.


2. День народження

Італія, 2017, 15’


Ніч. Жорстока медсестра блукає коридорами будинку для престарілих. Вона наживається на тому, що продає рецептурні препарати наркоманам та краде речі у найслабших пацієнтів. Єдине, що вона ненавидить більше, ніж свою роботу, - це старі люди. Увійшовши в палату № 12, у якій проживають три сестри, медсестра дізнається, що одній з них сьогодні виповнилося 100 років. Подарунок на день народження змінить життя всіх присутніх в палаті.


3. Солоденький

Іспанія, 2017, 10’


Для Густава це була звичайна ніч: безтурботна, тиха і сумна. Аж раптом веселощі постукали у двері. І вони нікуди не підуть, поки не закінчать те, що розпочали.


4. Трипофобія

Бразилія, 2018, 8’45’’


Чорний пісок таємничого піщаного годинника розпочав відлік. Старий чоловік у похмурій кімнаті намагається щось нашкрябати на папері. Хлопець, що закований в ланцюги, страждає у темряві посеред туману. І раптом дізнається, що він не один.


5. Позаду

Іспанія, 2016, 15’


Аріана - розлучена мати, яка одержима думкою про те, що колишній чоловік забере в неї дитину. На святкуванні дня народження таємнича стара жінка каже Аріані, що за нею стоїть дивна фігура: потворна людина. Повернувшись додому з дитиною, Аріані доведеться боротись з чимось значно темнішим, ніж її страхи.


6. Зупинка

Франція, 2016, 6’


Подорож Сари і Брема приймає жахливий поворот, коли вони вирішують зупинитися на заправці у темних лісах Валлонії.


7. Корінь проблеми

США, 2012, 13’34’’


Американське передмістя, 1950-ті роки. Домогосподарка підозрює, що привітний дантист, що живе по сусідству, приховує жахливу таємницю.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код