Категории Информация
Кассы Добавить событие
19 февраля 2019

Квітка

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Академический музыкально-драматический театр имени Леси Украинки (Новая сцена)
г. Каменское, ул. Николая Лысенко, 24

О событии

Мюзикл на 2 дії.

Вистава про українку народжену в Америцi — Квiтку Цiсик.

Талановита спiвачка багато зробила для розвитку та популяризацiї української музики в свiтi та рано пiшла з життя вiд раку молочної залози. Голос Квiтки Цiсик представляв найуспiшнiшi американськi компанiї, спiвачка майстерно працювала у рiзних музичних стилях та записала 2 диски українських пiсень. «You lite up my life» — пiсня, яку Квiтка виконала для фiльму, була вiдзначена премiєю «Оскар» у категорiї «Краща пiсня до фiльму».

Записи Квiтчиних пiсень є еталоном виконання української пiснi. У виставi дивовижно поєднанi українська музика та американський колорит, джаз дiлових кварталiв та лiрика українських пейзажей.

Хореографiя та вокал додають динамiки знайомим мелодiям у виконаннi оркестру пiд керiвництвом Олександра Кулiшова. Виконавиця головної ролi — Леся Задорожна, солiстка Днiпропетровського театру Опери та балету, Лауреат мiжнародних конкурсiв: «Коломийка»(гран-прi), Сiчеславна 2011(гран-прi), Сiчеславна 2013 (краща жiноча роль у музичнiй виставi).

  • Балетмейстр — постановник вистави — лауреат мiжнародних хореографiчних конкурсiв в Українi, Польшi, Iспанiї Тетяна Проскурякова.
  • Солістка — Леся Задорожна,
  • Диригент — Олександр Кулішов
Предварительный заказ
Заявка на промо-код