Категории Информация
Кассы Добавить событие
Концерт *
24 февраля 2023

Концерт *

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

О событии

“Нескорені”
Сучасний балет на 1 дію
На музику М. Равеля
Барабани – глашатаї війни, тому не дивно, що грізний тон равелівського «Болеро» справляє неймовірно сильне враження, що тривожить і піднімає. І тому саме ця музика була обрана для хореографічного віддзеркалення стану нашої країни, нескореності нашого народу, який прокинувся від вибухів  в ранці 24 лютого 2022р.


«Український формат» 
Сьогодні, коли наша країна виборює своє право на незалежність та історичну самобутність, оперний театр та його артисти стають символом мужності та боротьби за збереження культурної спадщини України. Тому сьогодні творчість нашого театру – це мистецький форпост.

24 лютого, в день початку повномасштабної війни, ми звертаємося до творчих скарбів нашої батьківщини. В цей день на сцені театру будуть лунати найкращі музичні твори, які стали вокально-симфонічним надбанням, та залишаються неповторним явищем національної культурної спадщини українського народу. В програмі концерту твори Миколи Лисенка, Костянтина Данькевича, Анатолія Кос-Анатольського, Івана Небесного, Михайла Вериківського, Станіслава Людкевича та інш. 

Разом до Перемоги!
Предварительный заказ
Заявка на промо-код