Категории Информация
Кассы Добавить событие
«Несмонтированный» проект Антона Слєпакова
01 ноября 2019

«Несмонтированный» проект Антона Слєпакова

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «РЕКОМЕНДУЕМ»

Арт-центр Квартира
г. Днепр, Троицкая площадь, 3

О событии

«Несмонтированный» — це продовження «Стишение обстоятельств» — проекта Антона Слєпакова, в якому тексти є провідною лінією. Як доповнення до текстів, запрошені друзі-музиканти час від часу створюють авторське озвучення. Результатом такого симбіозу стала цифрова збірка, такий собі «домашній lo-fi для внутрішнього використання».

Антон Слєпаков — відомий музикант, текст і голос вiдомих українських музичних проектів. Екс-лідер легендарної андеграунд групи «…и Друг Мой Грузовик», нині учасник проекту «вагоновожатые». Слєпаков не завжди ідентифікує себе як вокаліста, а свої римовані тексти як вірші:

«Стихи. Много лет я открещивался от них. Что вы, что вы, я сочиняю тексты. Гораздо проще рассказывать истории, когда пульсирует барабан и звучат другие музыкальные инструменты. Голосом и словами ты просто заполняешь щели дверного проёма, чтобы не дуло. Главный принцип теплообмена… но вот стишей накопилось достаточно много».
В кiнцi травня за допомогою видавництва S. T. ART Foundation на свiт з’явився артбук «Несмонтированный» з надрукованими вiршами Антона з iлюстрацiями та картинами Алiни Гаєвої.

Камерна презентація проекту «Несмонтированный» передбачає занурення у тексти Слєпакова під оригiнальний звуковий супровід від Андрія walakos Соколова!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код