Категории Информация
Кассы Добавить событие
Сериал #Школа (фан-встреча)
22 мая 2018

Сериал #Школа (фан-встреча)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «РЕКОМЕНДУЕМ»

Культурно-спортивный центр «Шинник»
г. Днепр, пр-т Богдана Хмельницького, 118А

О событии

Зірки серіалу «Школа» на телеканалі «1+1» вирушать у всеукраїнський тур

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролу у серіалі «Школа» на «1+1» вирушать у всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України.

Так, глядачі матимуть змогу зустрітися, особисто поспілкуватись, зробити селфі та взяти автограф у виконавиці ролі вчительки економіки Аніни Андреєвої, популярної блогерки Лізи Василенко, улюбленця дівчат Олександра Петренка, півфіналістки «Голосу країни-8» Анни Трінчер та юної акторки Карини Чернявської.

Фан-зустрічі відбудуться 9 травня у Луцьку, 10 травня у Рівному, 11 травня у Львові, 12 травня у Івано-Франківську, 13 травня у Тернополі, 14 травня у Хмельницькому, 15 травня у Винниці. Окрім спілкування із зірками серіалу, на відвідувачів чекають інтерактивні конкурси.

Нагадаємо, «Школа» — перший україномовний серіал виробництва «1+1 Продакшн», який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками. Стрічка «Школа» стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 — зима 2018 по аудиторії 18–54 (Україна). Нещодавно стрічка була представлена на найбільшій європейській щорічній виставці аудіовізуального контенту MIPTV–2018 у Каннах, де викликала неабиякий інтерес та за перші кілька днів виставки три телекомпанії виявили бажання придбати формат.

Головні ролі у першому сезоні серіалу «Школа» виконали Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Виробництво — «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу — Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна, Роман Лукін.

Другий сезон серіалу глядачі «1+1» побачать вже восени.

Частину коштів від продажу квитків буде перераховано до благодійного фонду «1+1 Медіа» «Ти не один» на реалізацію ініціатив проекту Наталії Мосейчук «Право на освіту».

Предварительный заказ
Заявка на промо-код