Категорії Інформація
Каси Додати подію
BAHROMA (акустика)
08 грудня 2018

BAHROMA (акустика)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-центр Квартира
м. Дніпро, Троїцька площа, 3

Про подію

Затишний вечір акустики з групою Бахрома у Дніпрі

Київська група з мелодійним звучанням і легкою назвою Бахрома відвідає Дніпро з програмою. Команда вже відзначила своє п'ятиріччя - всі ці роки Бахрома пише і виконує музику для романтиків - поп-рок. Це новий напрямок для української естради та всього пострадянського простору в цілому - не так багато музикантів виконує романтичні композиції в такому яскравому і східному стилі.

 

"Світла музика" на концерті з атмосферним звучанням

Саме так можна охаратеризувати треки, які випускає колектив. Слухачу можуть бути відомі такі популярні композиції групи Бахрома:

  • "Марина"
  • "Не дави"
  • "На глибині"
  • "Тихо"

В 2017 році група порадувала своїх фанатів новим альбомом - Дім. Він зібрав всі хітові композиції в одну програму. В 2018 році Бахрома їде в тур по Україні. Зовсім скоро колектив порадує Дніпро, тому поціновувачам легких и ліриччних мотивів треба заказати и купити квитки на такий вечір. Енергетика пісень, ритм і манер виконання в живому неповторному інструментальному звучанні - те, що не можна забути. Захід пройде 8 грудня 2018 року, о 19:00, в арт-центрі Квартира (Троїцька площа, 3). Ціна квитка - 150 грн.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код