Категорії Інформація
Каси Додати подію
12 лютого 2023

До дня закоханих. Феєричний симфонічний концерт

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Дніпропетровська філармонія ім. Л. Б. Когана
м. Дніпро, вул. Воскресенська, 6

Про подію

День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності! 14 лютого закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці...

Відмінний варіант побачення – спільне відвідування неймовірно прекрасного концерту! Призначте побачення заздалегідь, на Воскресенській,6, десь о 14.00-14.30( вас чекатиме романтична атмосфера) у холі справжнього храму ІЇ Величності «МУЗИКИ», з філіжанкою духмяної кави та відвертим діалогом….

Завітайте до нас і пориньте в атмосферу почуттів та відвертості!

Джордж ГЕРШВІН Американець в Парижі

1924 рік у житті Гершвіна був дуже вдалим і приніс хороші гроші.Це дозволило композитору відправитись у велике творче турне по Європі.

Успіх молодого композитора в Лондоні був настільки грандіозним, що з ним захотіли зустрітися навіть члени королівської сім'ї, але, незважаючи на привітний прийом англійців, серце Гершвіна рвалося у Францію. В Парижі жив його кумир Моріс Равель.

Композитор зустрівся з Равелем і попросив дати йому кілька уроків. Однак Равель, після першого прослуховування творів Джорджа, ласкаво йому відмовив, заявивши при цьому:"Навіщо бути другосортним Равелем, якщо ти можеш бути першокласним Гершвіном!"

Американець в Парижі - яскравий букет вражень АМЕРИКАНЦЯ В ПАРИЖІ!

У програмі:

Джордж ГЕРШВІН Американець в Парижі

Руджеро ЛЕОНКАВАЛЛО Дует Сільвіо та Джузеппе

МАРТУЧЧІ Ноктюрн

Ференц ЛЕГАР Арія Джудітти з оперети «Весела вдова» Анатолій КОС-АНАТОЛЬСЬКИЙ Ой ти, дівчино, з горіха зерня Артуро МАРКЕС Дансон №2

Солісти:

Тетяна ГАНІНА солістка Національної опери України

Олександр МЕЛЬНИЧЕНКО- соліст Національної опери України

Виконавці: Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії

Головний диригент: Віктор ПЛОСКІНА, заслужений артист України

Тетяна ГАНІНА Лауреат Міжнародного музичного конкурсу ім. М.Лисенка (ІІ премія, Україна, 2002), Міжнародного конкурсу молодих оперних співаків iм. О.Образцовой (ІІ премія, Санкт-Петербург, Росія, 2003), Міжнародного конкурсу вокалістів iм. Б.Гмирі (ІІ премія, Україна, 2004),Міжнародного конкурсу вокалістів iм.Бюль-Бюль-огли (І премiя,Азербайджан,2005), Міжнародного конкурсу вокалістів Hans Gabor Belvedere ( диплом та спеціальниї приз,Австрiя,2006), Міжнародного конкурсу вокалістів iм. Л.Павароттi (диплом,Iталiя,2008), Міжнародного конкурсу вокалістів Bilbao(ІІІ премiя,Iспанiя,2008),Міжнародного музичного конкурсу ім.Соломiї Крушельницької (ІІІ премiя,Україна,2009),Міжнародного музичного конкурсу iм.Клаудiї Таев (диплом,Єстонiя,2011)Закінчила Національну музичну академію України ім. П.І.Чайковського (2002, клас нар. арт. України, проф. Є.С.Мірошниченко). З 2002 – солістка Національної опери України.

Виконувала партії: Татьяна («Євгеній Онєгін» П.Чайковського), Мімі («Богема» Дж. Пуччiнi), Мiкаела («Кармен» Ж.Бiзе), Марія («Мазепа» П.Чайковського), Маргарита («Фауст» Ш.Гуно), Стефано («Ромео і Джульєтта» Ш.Гуно), Наташа Ростова («Війна і мир» С.Прокоф’єва), Земфіра («Алеко» С.Рахманінова), Iнгігерда («Ярослав Мудрий» Г.Майбороди), Гендель «Мессiя», Бах «Кантата № 140», Дж.Вердi «Реквiем», Моцарт « Каяття Давида» та ін.

Володіє сопрано, потужним, насиченим та наповненим в усіх частинах діапазону, з дуже красивими ліричними барвами та найрізноманітнішими динамічними нюансами. Співачка обдарована прекрасними зовнішніми та акторськими даними, які дозволяють їй своєрідно та щиро розкривати характери персонажів.

Знялася у художньому фiльмi «Запорожець за Дунаєм» ( за однойменною оперою С.Гулака- Артемовського «Запорожець за Дунаєм», режисер М.Засєєв-Руденко, 2006) у ролi Оксани.

Гастролювала у Німеччині, Швейцарії, Японiї, США, Данiї та iн.

Олександр МЕЛЬНИЧУК-баритон/з 2006 року – соліст Національної опери України.

З 2006-2017 рр. в Національній опері України виконував такі партії: Ріголетто з «Ріголетто» Дж.Верді, Набукко з «Набукко» Дж.Верді, Онєгін з «Євгенія Онєгіна» П.І.Чайковського, Жермон з «Травіати». Дж.Верді, Альфіо з «Сільської кавалерії» П.Маскані, Ескамі з «Кармен» Дж.Бізе, Скарпіа з «Тоски» Дж.Пуччіні…

У 2017 році брав участь в оперному фестивалі в Равені, виконував партію Альфіо в опері П. Маскані «Cavaleria rusticana», під керівництвом Крістіни Маццавільяні-Мутті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код