Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 грудня 2023

Аладдін

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

«Алладін»: подаруйте казку дітям?

Світ перед Новим роком здається особливим і багато дітей вірять, що з ними з ними трапиться щось чарівне. Здійсніть їх мрію: запросіть на дитячий мюзикл «Алладін».

Коли віриш в чудеса

Алладін у багатьох асоціюється з чудесами, які так потрібні всім нам. Напередодні Нового року може трапитися все що завгодно. І це станеться на сцені Дніпровського академічного українського музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка 23 грудня 2022 року. Вашій увазі буде представлена ​​музична казка про цей незвичайний казкового героя. Хлопці зможуть насолодитися неперевершеною грою акторів і яскравим насиченим шоу. Справжні професіонали подарують масу приємних вражень і змусять повірити в те, що мрії збуваються.

Східна казка в Дніпрі

Щоб відчути всю красу незвичайного і екзотичного світу шейхів, падишахів, джинів, красунь коштує всього лише купити квитки на мюзикл із новорічної афіші. Ваші діти не залишаться байдужими і точно отримають масу задоволення і вражень. Бюджетна ціна, оптимальна тривалість вистави, насичена програма постановки дозволить малюкам не тільки зануритися в чарівний світ Сходу, а й відчути себе дорослими і щасливими.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код