Категорії Інформація
Каси Додати подію
Білосніжка та семеро гномів
04 травня 2024

Білосніжка та семеро гномів

Ціна: 100-450 грн

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А
Купити квиток
100-450 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Білосніжка та семеро гномів"

Тривалість події — 60 хвилин.
04 трав., субота

Про подію

Балет, який надихає: «Білосніжка та сім гномів» у Дніпрі

Що може бути чарівніше за історію Білосніжки? Вона настільки прекрасна, що переглядати її хочеться постійно. Та цього разу ми пропонуємо дніпрянам, а також гостям міста Дніпро завітати на балет «Білосніжка та сім гномів» 4 лютого, який відбудеться у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету.

Впевнені, що такий захід сподобається навіть тим, хто дуже вибагливий. Хоча, можливо, ви хочете подивитися, які ще заходи пропонує оперний театр Дніпра? В такому разі до ваших послуг афіша.

Про балет «Білосніжка та сім гномів»

«Білосніжка та сім гномів» - це казковий балет на одну дію, де автором лібрето став народний артист Молдови А. Литвинов, художником-постановником К. Пінчук, а диригентом-постановником В. Гаркуша. Разом вони створили неймовірний балет, історія якого розповість про кохання та дружбу, про зло та добро, про чарівний світ та пригоди. 

Додайте до цього всього яскраві образи, неймовірну хореографію та сольні партії, а ще трішки гумору та багато чарівних істот. У результаті ви отримаєте дивовижний балет, який ви довго не забудете. 

Головні герої чекають на вас! Тому купуйте квитки на дитячу виставу для всієї родини, щоб провести гарно разом час. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код