Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 листопада 2018

Боїнг - Боїнг

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський академічний театр драми і комедії
м. Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 97

Про подію

Спектакль, який став легендою жанру: Boeing-Boeing в Дніпрі

Гостросюжетна і шалено весела комедія Марка Камолетті ось уже багато років залишається улюбленою для глядачів у всіх куточках земної кулі. Сюжет простий і нехитрий - молода людина приймає зухвале для себе рішення почати роман відразу з трьома стюардесами. Його чекає справжній драйв - щоб не потрапити в незручну ситуацію, донжуан змушений жити між рейсами, ретельно плануючи свій графік. При цьому непорозуміння і курйозні події накопичуються все в більш масштабних кількостях, а герой невблаганно наближається до епічності розв'язки. Чи зуміє він вибратися з вкрай делікатного стану - дивіться самі.

Цікаві факти про твір

  • П'єса - зразок для драматургів, які пишуть комедії положень;
  • "Боїнг-Боїнг" внесли до Книги рекордів Гіннеса як найбільш популярний французький спектакль. Його грали більше 18 тисяч раз в шістдесяти світових театрах;

Відчуйте незабутній шарм Boeing-Boeing, який дістався до української сцени. Насолодитися майстерним виконанням акторів Дніпровського академічного театру драми і комедії можна зовсім скоро. Слідкуйте за афішею, якщо хочете замовити і купити квитки.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код