Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 лютого 2019

Dizel Show

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

Краще гумористичне шоу в Вашому місті!

Своє життя неможливо уявити без гумору. Він допомагає жити і долати складні моменти. Як впоратися з болем і незважаючи ні на що продовжувати творити і радувати інших, Вам розкажуть артисти Дизель шоу 8 лютого 2019 року в Дніпрі.

Хто такі Дизелі?

Колектив складається з талановитих акторів, які представляють на суд публіці мініатюри, гумористичні номери і круті акторські роботи. Він був заснований в 2015 році і з цього ж року на телеекран виходить веселе «Дизель Шоу». До сьогоднішнього моменту було випущено і з успіхом розіграно 5 сезонів. Навесні 2018 року колектив дав 38 концертів і увійшов до книги рекордів України.

У складі групи складаються професійні артисти і самоучки, які обожнюють жартувати. Це: актриси Яна Глущенко і Вікторія Булітко, телеведучі, гумористи та актори Єгор Крутоголов та Максим Неліпа, колишній учасник КВК Євген Сморигін та інші відомі жартівники.

Іноді в концертах беруть участь і запрошені зірки, такі як Руслана Писанка, Олег Винник, Василь Вірастюк.

Життя триває!

20 жовтня 2018 року артисти потрапили в ДТП, в якому загинула актриса Марина Поплавська. На згадку про неї на початку 2019 року шоу виїжджає в тур по містах України. Про це представники колективу повідомили 2 листопада 2018 року. 31 січня 2019 року артисти почнуть свою подорож концертом в Полтаві. Офіційний хештег туру - # МарінаЗнами.

Якщо ви також хочете зарядитися енергією, отримати масу позитивних емоцій, а також згадати все найвеселіші моменти за участю загиблої учасниці колективу, Вам слід купити квиток на виставу на сайті Контрамарка. Приходьте 8 лютого в Дніпропетровський академічний театр в Дніпрі і отримаєте свою порцію позитиву!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код