Категорії Інформація
Каси Додати подію
Дон Кіхот
28 квітня 2024

Дон Кіхот

Ціна: 100-450 грн

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А
Купити квиток
100-450 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Дон Кіхот"

Тривалість події — 130 хвилин.
28 квіт., неділя

Про подію

Вишуканий балет «Дон Кіхот» у Дніпрі

9 квітня запрошуємо вас до Дніпропетровського академічного театру опери та балету на балет на 3 дії «Дон Кіхот». Ця подія – це свято, яке присвячене танцю, стрімкому та вишуканому. А ще це цікава історія романтичного лицаря, який став на варту справедливості, та ось тільки доля його має не героїчний, а комічний характер.  

Дайте собі можливість якісно відпочити та запрошуйте на балет друзів та близьких, щоб разом пережити пригоди лицаря Дон Кіхота. А ще краще – купуйте квитки у подарунок для найдорожчих та приєднуйтесь до культурного світу.

Бажаєте більше вражень? Перегляньте, які вистави для дітей та дорослих пропонує оперний театр у Дніпрі на афіші нашого сайту.

Про балет «Дон Кіхот» у Дніпрі

Образ Дон Кіхота вміє заряджати позитивними емоціями та енергетикою. За це ми дякуємо не тільки батьку цього героя Мігелю Сервантесу, а й артистам балету оперного театру у Дніпрі та народному артисту Марісу Лієпі, який став автором ще однієї варіації «Дон Кіхота» у балеті.

В цьому балеті ви відчуєте самого Маріуса Петіпа через парний виступ артистів балету, «білий акт» з вишуканою академічною симетрією. Та, звичайно, з вистави ви дізнаєтесь, що являють собою іспанські пристрасті та гумор. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код