Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 березня 2022

Готель двох світів

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

Коли містика поруч

Чи буває у Вас відчуття дежавю? Або може іноді здається, що відбувається щось дивне? Тоді Вам точно сподобається неймовірний спектакль «Готель двох світів».

Історії з невідомим

Спектакль поставлений за мотивами п'єси Е.Е. Шмітта і буквально пронизаний містикою, дивовижними поворотами подій і неймовірними ситуаціями. Постановка розповість про незвичайних зигзаги долі, які трапилися з:

  • Жюльєном
  • Магом
  • Марі
  • Лорой
  • Дельбеком

Що їх пов'язує? А може їх об'єднує одна історія? Або вони зробили щось таке, від чого потрапили в дивний готель? Що ж їм робити і як знайти вихід із ситуації? Все це потрібно вирішити не тільки героям постановки, але і глядачам. Вас чекає вечір дивовижних діалогів, непростих подій і постійної напруги, яка змусить до кінця події не знаходити відповіді на питання, що цікавлять.

В ногу з часом

Якщо ви обожнюєте сучасну французьку драму, обов'язково приходьте 14 грудня 2018 року в Академічний театр в Кам'янському. Це спектакль, який зможе вразити навіть самого вибагливого театрала. Купити абсолютно бюджетні квитки на нашій афіші та мати можливість провести незабутній п'ятничний вечір - це чудова ідея!
«Готель двох світів» - це привід задуматися про власне життя, подумати про те, як Ви проводите свій час, і насолодитися відмінним сучасним мистецтвом.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код