Категорії Інформація
Каси Додати подію
Концерт "Щедрик"
24 грудня 2023

Концерт "Щедрик"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

Світлий концерт «Щедрик» у Дніпрі

А ви знаєте, що вперше композицію «Щедрик» за музичною обробкою М. Леонтовича в США зіграли рівно 100 років назад. І саме це стало причиною створення концертної програми «Щедрик»  у театрі опери та балету у Дніпрі.

Чому ця подія така важлива? Бо пісня «Щедрик» з того часу почала ширитись світом і згодом вона стала відомою по всій планеті. Ця пісня — це можливість розповісти кожній країні про Україну та її незалежність. Тож давайте ще раз послухаємо мелодію «Щедрика», а ще заспіваємо пісню разом!

Де купити квитки? Їх можна замовити онлайн на цій сторінці.

Величний «Щедрик»

Микола Леонтович працював над «Щедриком» багато років. Перша редакція була у 1901 році, потім була друга, третя, четверта та п’ята редакції. І ось у 1916 році хор Київського університету вперше презентує пісню-щедрівку. Саме цей виступ зробив відомим композитора не тільки в музичних кругах.

Згодом «Щедрик» звучить в Америці й це було початком шаленого успіху. Тож нам, українцям, є чим пишатися. Дивіться та слухайте, яку красу ми подарували світові.  

Приходьте в театр опери та балету у Дніпрі, щоб послухати «Щедрик» у виконанні солістів опери, артистів академічного та дитячого хору. Повірте, це буде приголомшливий концерт.

Хочете дізнатися, які ще події відбудуться у Дніпрі? Тоді дивіться в нашій афіші

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код