Категорії Інформація
Каси Додати подію
Майська ніч
28 квітня 2024

Майська ніч

Ціна: 120-250 грн

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5
Купити квиток
120-250 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Майська ніч"

Тривалість події — 150 хвилин.
28 квіт., неділя

Про подію

Таємничі пригоди травневої вночі

Одним з найбільш містичних письменників є Микола Гоголь. Саме за мотивами його твору і створена музична феєрія «Майська ніч».

А Ви вірите в русалок?

Для тих, хто є цінителем українських вистав, пісень і дивовижних народних оповідань, дана постановка - просто ідеальний варіант. Адже це зовсім непроста, чаклунська і навіть трохи страшна історія про кохання, жителів підводного царства, взаємодії мертвих і живих ... Втім, навряд Ви опинитеся в залі і почнете дивитися цю постановку, вже не зможете відірватися. Вас зачарує неймовірний світ містики і унікальних подій.
Вистава розповідає про історію кохання хлопця Левка і дівчата Галі. Про те, як складно їм бути разом, силу-силенну невдач і непередбачених ситуацій, які переслідують закоханих. Але, завдяки вищим силам, все у них вийде. І допоможе в цьому, а також стане свідком, тепла і пахуча травнева ніч.

Класика жанру

Якщо Ви хочете зануритися в дивовижний світ пісень на музику М. Лисенка, потрібно купити квитки і відвідати спектакль 11 листопада 2022 року. Це відмінна постановка, яку для вас створюють метри театру:

  • Лідія Кушкова
  • Юрій Бєднік
  • Станіслав Петровский
  • Вячеслав Івлюшкин
  • Павло Роздайбіда

Вас чекає феєричне дійство, яке вразить яскравістю, незвичністю і глибиною. Відвідайте театр імені Шевченка в Дніпрі, щоб переконатися в тому, що любов може подолати будь-які труднощі!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код