Категорії Інформація
Каси Додати подію
Маленькі подружні злочини
12 травня 2021

Маленькі подружні злочини

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Подружні таємниці у Дніпрі

Іноді, за зачиненими дверима квартири відбуваються абсолютно небачені речі. Що може приховувати ідеальна дружина і забув про все чоловік? Дізнаєтеся про це, подивившись виставу-амнезію «Маленькі подружні злочини».

Вистава з французьким шармом

Щоб перейнятися особливим європейським шиком і зануритися в драматично -детектівную історію, Вам варто відвідати виставу за мотивами Е.Е. Шмітта. Цей іменитий французький драматург відомий своєю неординарністю, незвичайними діалогами, постановками, які викликають бурю емоцій, критики і одночасно захоплено. Він лауреат престижних театральних премій і фундатор - новатор в світі постановок.
«Маленькі подружні злочини» - історія про те, як жінка привела додому чоловіка, який виявився її безпам'ятним чоловіком. Але чи так це? А може ця дамочка зовсім не та за кого себе видає? А може? .. Втім, про всі секрети, Ви дізнаєтеся, відвідавши виставу.

Дивовижне поруч

Щоб дізнатися про всі пригоди звичаєво-незвичайної сім'ї, Вам варто купити квитки на нашому сайті афіші і 2 грудня 2018 року відвідати це дивовижне захід. Вас чекає 100 хвилин цікавої історії з незвичайним фіналом. Невисока ціна квитків і яскрава постановка від Діани Айше подарують Вам відмінний недільний вечір в світі авантюр і любові! Приходьте в Дніпровський академічний театр в Дніпрі, щоб відчути всю велич і незвичайність п'єси одного з наймодніших сучасних драматургів!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код