Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 листопада 2020

Маріца

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

Угорські мотиви в Кам'янському

Однією з найзнаменитіших угорських оперет є «Маріца». Це - неймовірне твір, який майже сто років поспіль радує глядачів з усього світу.

Минуле «Маріци»

Цей твір був написаний в 1924 році. Його «батьком» є Імре Кальман. Вперше твір було поставлено 28 лютого того ж року в Відні. У 1925 році глядачі Ленінграда могли споглядати виставу, перекладений на російську.
Це воістину угорська оперета, яка має національний колорит, геніальні сольні партії, вражає уяву потужними номерами. Це - типова представниця даного театрального жанру. Тут є характерні герої, а також участь дітей і хору. Вистава розкриває непрості людські стосунки, любов, печаль і всю гостроту соціальної нерівності.

Музика душі

Щоб зануритися в мелодії Угорщини і відчути всю глибину людської натури, Вам варто купити квитки і відвідати 6 грудня 2018 року цю знамениту виставу. На глядачів чекає Академічний театр імені Лесі Українки в Кам'янському. Крім того, насолодитися виставою може кожен: адже недорога ціна і зручний час оперети дозволять всім поціновувачам по - максимум отримати задоволення від цього яскравого, талановитого події!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код