Категорії Інформація
Каси Додати подію
Max Paragraph (space-blues show)
30 листопада 2018

Max Paragraph (space-blues show)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-центр Квартира
м. Дніпро, Троїцька площа, 3

Про подію

Ласкаво просимо в космос!

Сучасні виконавці можуть подарувати нові відчуття і змусити по - іншому подивитися на музику. Одним з таких - модних і дивовижних співаків є Max Paragraph.

Свіжий погляд

Цей музикант поки не дуже знаменитий широкій публіці. Але у вузьких колах - він один з найпопулярніших «космічних» співаків. Молода людина багато подорожує, і завдяки цьому, його пісні мають незвичне звучання. Він, немов представник іншого світу - незвичайного і яскравого. Сам Макс іноді не може пояснити, який у нього стиль виконання. Це щось абсолютно нове, принципово інше, ніж Ви коли-небудь могли чути. Адже творчість артиста це мікс:

  • Блюзу
  • Поп музики
  • Акустики
  • Кантрі

Всі хіти - це не просто набір нот, красивий текст і мелодійне звучання. Це музичні твори, написані самим життям, розіграні в фантазії і прожиті глибоко в душі. Max Paragraph прослухав багато пластівок, перш ніж «народити» практично новий музичний жанр. Його улюбленими виконавцями були Mark Lanegan, David Bowie та інші.

П'ятничний релакс

Якщо Ви поки не знаєте, як провести вечір 30 листопада, поспішайте придбати квитки на концерт цього неординарного виконавця. Адже можна багато розповідати про його великий талант. Але краще побачити і почути твори, які унікальними робить не тільки манера виконання, але і звуки гітари, гармошки. Приходьте 6 грудня 2018 року в Арт-центр «Квартира» в Дніпрі і отримаєте задоволення від унікальних звуків і колоритної музики.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код