Категорії Інформація
Каси Додати подію
Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»
20 березня 2022

Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

"Сухішвілі" у Дніпрі!

19-20 березня 2022 року у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету відбудеться виступ Національного балету Грузії “Сухішвілі”!

Зустрічайте легенду оперного театру La Scala, яка перекрила досягнення великого тенора Карузо. Тільки заради балету “Сухішвілі” на сцені міланського театру завісу підіймали цілих чотирнадцять разів! Але всесвітній успіх не запаморочив голову найкращому танцювальному колективу Грузії - як і раніше він продовжує з успіхом гастролювати, зокрема й містами України.

Вважається, що успіх колективу криється у його непорушних традиціях – три покоління керівників балету належать до однієї династії. "Сухішвілі" однаково шанує національні та сімейні традиції, у поєднанні яких і народжується грузинський танець - легкий і одночасно стрімкий, зворушливий та емоційний.

Шоу національного балету Грузії в Опері

"Сухішвілі" вже давно не просто балет, а культурний феномен. Свого часу один із виступів колективу надихнув валлійського письменника та сценариста Террі Нейшена на створення образу далеків - раси з легендарного британського серіалу “Доктор Хто”.

Балет “Сухішвілі” повсюдно викликає захоплення глядачів та критиків. Їхні шоу завжди насичені, енергійні та сповнені різноманітності. Дві з половиною тисячі костюмів, оркестр, що використовує рідкісні інструменти та сотня танцюристів, що буквально літають над сценою - ось що таке концерт “Сухішвілі”.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт грузинського балету “Сухішвілі” у Дніпрі, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше концертів в афіші Дніпра шукайте у нас на сайті.

На що сходити у березні у Дніпрі? На концерт балету "Сухішвілі"!

  1. "Восьме чудо світу" у вашому місті.
  2. Національні танці у виконанні найкращих танцюристів.
  3. Легендарний балет.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код