Категорії Інформація
Каси Додати подію
NOTRE DAME de PARIS Le Concert
27 лютого 2022

NOTRE DAME de PARIS Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

Дорогі наші Глядачі у Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та Черкасах!

Вся велика Команда Notre Dame de Paris Le Concert з великим нетерпінням чекала зустрічі з Вами!

Ми до останнього збирались та були готові їхати до Вас з Концертами.

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких! А ми обов‘язково зустрінимось на Концертах у більш безпечний час під мирним небом!

З Любов’ю, Команда Notre Dame de Paris Le Concert.

Notre Dame de Paris Le Concert в Дніпрі!

26 і 27 лютого 2022 року Дніпропетровський академічний театр опери та балету запрошує глядачів на концертну версію суперпопулярного мюзиклу Notre Dame de Paris Le Concert в Дніпрі. Постановка бере свій початок в 1998 році, коли до безсмертного шедевру "Собор Паризької Богоматері" В. Гюго звернулися творці мюзиклу і увічнили його також у своїй надзвичайно видовищній  музично-театральній інтерпретації. Події роману, повні  пристрасті, зради і людяності, вже не раз ставали джерелом натхнення для самих різних напрямків і діячів мистецтва.

Сучасна версія музичної вистави особливо виділяється своїм розмахом. На глядачів чекають трагічні подробиці історії юної чарівної Есмеральди і потворного зовні дзвонаря пам'ятного Собору Квазімодо. Вони прозвучать у виконанні семи чудових солістів, а музичним супроводом дійства займуться хор, великий симфонічний оркестр та рок-бенд. Всього в цьому неймовірному видовищі беруть участь понад півтори сотні артистів, які допоможуть відновити в яскравих фарбах похмуру і водночас привабливу чарівність Парижа XV століття зі сторінок знаменної книги.

Концертна версія популярного мюзиклу

Отже, події починають розвиватися зі святкових днів, де дивним чином злилися воєдино торжество Хрещення Господня і колишні язичницькі традиції. Згідно з указом самого кардинала в Палаці Правосуддя ставлять біблійну п'єсу і "Містерію" П'єра Гренгуара. На Гревській площі йдуть вибори "блазнівського тата", виродка, чия гримаса буде огидніше інших. Публіка швидко втрачає будь-який інтерес до театру і переключається на більш веселу і жорстоку розвагу. Перемога легко дістається Квазімодо, тільки цим незадоволений його наставник Фролло.

Також на площі танцює і робить чудеса зі своїм вихованцем - розумною кізкою Джолі - чарівна циганка Есмеральда. Автор нещасливої п'єси Гренгуар не розуміє, чим заплатити за своє житло і де зупинитися на ніч. Він розраховував на кошти від проваленої вистави. У підсумку він залишається на площі дотемна і бреде слідом за юною танцівницею, відчуваючи до неї неясні почуття. Він стає мимовільним свідком спроби її викрадення - на дівчину нападають двоє. Один з них дуже сильний, так що поетові доводиться кликати підмогу.

В результаті з'являється самовпевнений капітан стрільців Феб де Шатопер, один з викрадачів ховається, серце циганки б'ється нерівно, а поет починає перейматися почуттями до красуні. Більш незграбний викрадач з двох потрапляє під варту, ним виявляється горбань Квазімодо. Але сам він ні в чому не винен - це робота пристрасно закоханого в танцівницю архієпископа Фролло, який дбав про горбуна з дитинства. Дзвонаря за напад засуджують до ганебного стовпа, де тільки винуватиця його нещасть, Есмеральда,  проявляє до нього співчуття і подає води.

Щоб познайомитися з розвитком подій і побачити зворушливий фінал мюзиклу Notre Dame de Paris в Дніпрі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше цікавих музичних вистав у афіші Дніпра доступні на сторінках порталу.

Який мюзикл абсолютно не можна пропустити в Дніпрі? Notre Dame de Paris Le Concert!

  1. Вистава неймовірного масштабу
  2. Барвисті костюми і образи артистів
  3. Безсмертний трагічний твір
  • Тексти - Люк Пламондон
  • Музика - Ріккардо Коччіанте
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код