Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 лютого 2024

Отрута не за адресою

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Смішно ... до смерті

Сучасний театр може вражати. І в цьому можна переконатися, подивившись комедію «Яд не за адресою». Це дивовижна історія, яка здатна підняти настрій і змусити подумати.

Чи не бажаєте випити ... отрути?

Вистава розповідає про двох стареньких, які живуть в центрі міста. У них відмінна квартира і хороший племінник - продюсер. Але от невдача: бабусь пограбували, і вони повинні зробити все, щоб цього більше не повторилося. Але раптом до них приходить ... А хто відвідує двох уже немолодих жінок і яку пропозицію у нього є Ви дізнаєтеся, подивившись п'єсу до кінця.

Для Вас працюють кращі актори і режисери Дніпровського театру імен Шевченко. це:

Володимир Петренко
Валерій Мойсеєнко
Валентина Сушко
Світлана Сушко
Володимир Носко
І інші талановиті артисти, які подарують півтори години сміху та переживань, незвичайного сюжету і різних непрідвіденних поворотів.

Все буде добре!

Якщо Ви хочете дізнатися, як і що робити, щоб не попастися на вудку шахраїв, як бути двом літнім жінкам в делікатній ситуації і взагалі, якщо бажаєте відмінно провести суботній вечір, варто купити квитки на сайті нашої афіші і відвідати театр в Дніпрі 2 квітня. На глядачів чекає яскраве виступ, круті діалоги і гарний настрій, яке гарантує комедія «Яд не за адресою».

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код