Категорії Інформація
Каси Додати подію
Потвора
13 березня 2020

Потвора

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

Змінити ... особа і життя в іронічній комедії Потвора

Сумно, коли зовнішність заважає нормально жити. Ще гірше, якщо людина ніяк не може зрозуміти, що невдачі в роботі та особистому житті - це наслідки жахливої ​​зовнішності. Про те, як поміняти все це, Ви дізнаєтеся, подивившись іронічну комедію з елементами драми «Потвора».

Який страшненький ...

Спектакль - творіння відомих українських театралів, які постаралися по - максимуму передати всю біль і відчуття несправедливості в душі головного героя. Постановка, за мотивами німецького драматурга М. фон Маенбурга, яка змусить задуматися не тільки про зовнішність, а й про внутрішнє наповнення серця.

Це комічно-сумна історія про несимпатичні, але дуже талановитого інженера Летте, який раптом розуміє, що він дуже негарний. Тому вирішує зробити пластичну операцію. Але чи допоможе йому це? Або його життя стане ще гірше? Або навпаки він стане неймовірно щасливий? Дізнаєтеся, подивившись виставу 1 грудня 2018 року в Академічному театрі імені Лесі Українки в Кам'янському.

А чи треба так?

Якщо Ви перебуваєте на складному життєвому шляху, подивіться вистава «Потвора». Воно точно допоможе Вам повірити в себе, свої сили і, можливо, знайти правильні рішення. Поспішайте купити квитки, щоб з користю провести суботній вечір і упевнитися в тому, що зовнішність не головне. Найважливіше те, що приховує душа людини. І в цьому допоможуть метри театральної сцени:

  • Руслан Куксенко
  • Вероніка Польова
  • Богдан Діденко
  • Марина Юрченко
  • Владислав Лисенко

А також знамениті діячі мистецтв Сергій Чулков, Юлія Мороз та інші.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код