Категорії Інформація
Каси Додати подію
Піросмані
20 січня 2019

Піросмані

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Романтична історія в Дніпрі

Напевно, всі чули жалісну пісеньку про мільйон червоних троянд. Щоб на власні очі побачити історію неймовірної, пекучої любові художника до актриси, відвідайте романтичний мюзикл «Піросмані» 9 і 21 грудня 2018 року.

Жив був художник один ...

Легенда або реальна подія, яка розповідає про обожнення грузинським художником Ніко Піросмані французької актриси Маргарити де Севр, покладені в основу вистави. Точно сказати про те, що ситуація про площу квітів правда - не можна, але так хочеться вірити в неймовірну любов і чисті почуття! Майстер Піросмані відомий своїми картинами і непростим життям. Але по - справжньому знаменитим його зробила саме любовна історія.
Про тяжку долю талановитої людини, складних зигзаги долі і труднощі тифлисского життя початку минулого століття Вам повідає мюзикл «Пірсомані або мільйон яскраво-червоних троянд».

Для тих, хто закоханий

Спектакль - просто відмінне рішення для того, щоб з користю провести вечір. Це унікальна можливість з головою зануритися в атмосферу дореволюційної Грузії з її порядками і гарячими чоловіками. Ви все ще не вірите в щирі почуття? Тоді Вам просто необхідно купити квитки і відвідати уявлення про те, якою може бути справжня любов. Приходьте в Дніпровський театр імені Шевченка і насолодитися чуттєвою історією з цікавим фіналом. Для Вас працюють метри театральної сцени:

  • Юлія Сидорук
  • Олександр Поздняков
  • Оксана Петровская
  • Олексій Коваленко
  • Володимир Назаров

І інші знамениті актори, режисери і хореографи. Ласкаво просимо в дивовижну півторагодинну подорож в світ грузинського колориту і запальної музики!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код