Категорії Інформація
Каси Додати подію
Пригоди «небравого» вояка Шрамка
08 травня 2021

Пригоди «небравого» вояка Шрамка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

“Пригоди “небравого” вояка Шрамка” в Дніпрі!

30 квітня 2021 року у Дніпровському музично-драматичному театрі відбудеться сучасна сатирична комедія “Пригоди “небравого” вояка Шрамка” в Дніпрі за твором Валерія Запеки, позивний “Спілберг”. Ця історія про війну на Сході України, про її будні, де все іде шкереберть. Тут немає місця патріотичному пафосу, проте багато щоденної боротьби за життя і власну країну. І часом у цій битві є чимало комічного.

Сучасна сатирична вистава

Герої нашої вистави - не міфічні титани. Це звичайні люди: бухгалтер, вчитель, студент, оперний співак, які пішли в АТО добровольцями. Наш вояка часом не розуміє, що з ним відбувається, не знає, як читати карти, проте п'є горілку і носить пивний живіт, замість кубиків на пресі. І це теж правда про нашу країну і про нашу війну. До речі, виконавець головної ролі теж був у зоні бойових дій і відомий за позивним “Артист”.

Автори вистави дуже сподіваються, що скоро ця військова сатира залишиться у минулому, а в нашій країні настане мир та спокій. Щоб потрапити на виставу “Пригоди “небравого” вояка Шрамка” в Дніпрі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті

Куди піти у Дніпрі? На виставу “Пригоди “небравого” вояка Шрамка”

  1. Сатирична вистава про сучасну історію України
  2. Інший погляд на події на Сході країни
  3. Автор і виконавець головної ролі - учасники бойових дій
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код