Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ріголетто
19 квітня 2024

Ріголетто

Ціна: 100-450 грн

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А
Купити квиток
100-450 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Ріголетто "

19 квіт., пʼятниця

Про подію

Вас чекає «Ріголетто» у Дніпрі

Мабуть, однією з найвідоміших опер є «Ріголетто». Це - твір мистецтва, найтонша і висококласна робота світових музикантів і композиторів, яку Ви можете побачити в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету.

Трішки історії вистави

«Ріголетто» - це найбільше твір, написаний геніальним Джузеппе Верді в 1850-51 роках. Джерелом натхнення для великого італійця стала п'єса Віктора Гюго «Король бавиться». Вперше представлена ​​публіці вона була 11 березня 1851 в Венеції.
Але все не так просто, як здається. Авторам довелося чимало потрудитися, щоб цензура пропустила це, воістину неперевершений витвір, для постановки. Тому:

  • Короля замінили на герцога.
  • Потворного блазня поміняли на Ріголетто.
  • Постановку спробували зробити якомога більше деполітизованою, щоб не підривати авторитет королівського двору.

Серце красунь схильне до зради ...

Дізналися ці рядки? Звичайно, адже їх любить і обожнює весь світ! Щоб насолодитися чудовою музикою, купуйте квитки і вирушайте 5 грудня в Дніпропетровський академічний театр опери і балету в Дніпрі. Адже, якщо в 2018 році Ви ще не відвідали оперу, значить, настав самий час для цього. Купити квиток можна від 50 до 350 гривень. Вистава починається о 19.00, і Ви 2 години будете перебувати в полоні дійсно ідеально підібраної музики, пісень, любові, італійських пристрастей і гарного настрою.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код