Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART LE CONCERT
20 грудня 2020

Rock MOZART LE CONCERT

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

УВАГА!
Концерти ВІДБУДУТЬСЯ у БЕЗПЕЧНОМУ форматі згідно карантинних вимог, Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та № 641 від 22.07.20. Наповненість залу – 50%, 2 місця зайняті, 2 місця вільні.
КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ОБМЕЖЕНА!

КОНЦЕРТ ШАЛЕНОГО ДРАЙВУ!

100 Артистів на сцені.

20 Грудня на сцені Оперного Театру – блискавична та приголомшлива концертна версія всесвітньовідомої рок-опери – Rock MOZART Le Concert.

Ви побачите захоплюючу історію життя, кохання і смерті великого Моцарта, якого за правом можна вважати першим рок-музикантом в історії. Він – справжня рок-зірка своєї епохи та сьогодення. Бунтар, чия доля буяла злетами і падіннями.

Сила і міць семи дивовижних голосів, епатажність головного героя, рОковість його ворога, незвичайне звучання великого симфонічного оркестру, грандіозні декорації та світлове шоу — геніальність ще ніколи не була настільки масштабною!

Дві пристрасті, два кохання, чарівність та вічність… Життя, що перетворилося на шалений рок концерт під грім ударних.

Rock MOZART Le Concert – це те, що повинен побачити й почути кожен!

Меломани та шанувальники яскравих видовищ будуть вражені і, скуштувавши цей неймовірний музичний коктейль, кожен неодмінно захоче ще!

MOZART L’Opera Rock відвідали мільйони глядачів, вона стала першим мюзиклом, знятим у форматі 3D, і отримала «діамантовий» статус за більш ніж 800 тисяч проданих копій альбому.

Пориньте у чари прекрасної музики й першокласної сценічної гри вже 20 грудня о 16:00 та 19:00 у Оперному Театрі на Rock MOZART Le Concert!

Купуйте найкращі квитки вчасно та отримуйте яскраві емоції та гарний настрій надовго.

БЕЗПЕЧНИЙ ЖИВИЙ КОНЦЕРТ!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код