Категорії Інформація
Каси Додати подію
ROCK SYMPHONY
09 квітня 2022

ROCK SYMPHONY

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

ROCK SYMPHONY в Дніпрі!

9 квітня 2022 року в Дніпропетровській опері відбудеться неймовірний концерт ROCK SYMPHONY в Дніпрі, який надасть всім присутнім нестримний заряд енергії! Для цього у нас є цілих сто артистів, які створять приголомшливий ефект синергії! Наша Рок-симфонія - це цільний твір, де симфонічне звучання відомих рок-хітів об’єднується з драматургією, режисерськими рішеннями, сучасним світлом та спецефектами.

Рок-симфонія – концерт сила!

Глядачі потрапляють у самий епіцентр події і стають її невід’ємною частиною. Цю потужну атмосферу просто необхідно відчути! На вас чекає все розмаїття почуттів: від всепоглинаючого захвату до тихої ліричності. Адже музика здатна творити дива, і наші артисти здійснять це диво для вас! Наше шоу не знає меж і кордонів та створене для глядачів будь-якого віку. Тільки кращі хіти та майстерне виконання у двох відділеннях концерту!

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ.  Щоб потрапити на концерт Рок-симфонія у Дніпрі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Дніпра шукайте на нашому сайті.

Куди піти всією родиною у Дніпрі? На концерт ROCK SYMPHONY!

  1. Потужні рок-хіти
  2. Видовищне сучасне шоу
  3. Неймовірні емоції і враження
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код