Категорії Інформація
Каси Додати подію
23 лютого 2020

Солнечный лучик

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський міський театр ляльок
м. Дніпро, пр-т Героїв, 40А

Про подію

Сонячний промінчик сумної взимку

Що більше всього на світі люблять діти? Звичайно ж, казки! Запрошуємо Ваших малюків відвідати ляльковий спектакль 1-2 грудня 2018 года!

Неймовірний сюжет

Лялькові історії завжди наповнені особливими чарами. Вони змушують дітей вірити в чудеса. Однією з таких є постановка «Сонячний промінчик». Це уявлення про мишеня і балерину, які разом долають труднощі. Крихітний Муф - невеликий сірий звір, який живе в підвалі і фантазує про те, що коли-небудь він стане артистом. Але в один прекрасний момент його сусідкою стає мініатюрна Балерина - статуетка, яка нікому вже не потрібна через те, що поламалася ... Ці двоє милих, але дуже невдачливих малюків починають дружити ... Що ж буде далі з ними? Чим закінчиться ця цікава історія?

Треба вірити

Навіть, якщо у Вашому житті щось пішло не так, ніколи не потрібно турбуватися. Про це дізнаються і Ваші діти, відвідавши виставу в Дніпропетровському театрі ляльок в Дніпрі. Бюджетні квитки і суто дитяча постановка з оптимальним часом уявлення, антрактами і прекрасними добрими героями точно порадують хлопців. Не забувайте купити квитки і подаруйте дітям чарівний світ казки! Сімейний похід в ляльковий театр - відмінний початок сніжної зими!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код