Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 жовтня 2019

STAND-UP in UA: Іра Приходько та Паша Дєдіщев

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури Машинобудівників
м. Дніпро, вул. Робоча, 166

Про подію

Майстри «Прожарки» вперше завітають в Дніпро! Іра Приходько та Паша Дєдіщев з добірними жартами 26 жовтня о 19:00 в ПК Машинобудівників. Спеціальний гість: Фелікс Редька.

Любителів гумору чекає дещо особливе — до вашої уваги топові представники популярного комедійного хейт-шоу «Прожарка» на ТНТ. Вони — молоді, гарячі, та налаштовані зробити твій вечір веселішим, ніж зазвичай.

Ірина Приходько — найвідоміша (та практично єдина) дівчина в білоруському стендапі. Своє вміння жартувати гостро та зі смаком Іра майстерно продемонструвала на проектах «Открытый микрофон» та «Прожарка» на телеканалі ТНТ. І ця дівчина сміливо та зухвало, а головне — смішно «прожарила» не одну зірку шоубізу.

А її рецепт стендапу простий: «Далеко ходить не надо: просто вспомните жизненные ситуации, которые вас веселят или, наоборот, раздражают: то есть такие, в которых вы видите парадокс. И я стараюсь искать смешное в самых разных аспектах жизни. Но мне самой больше всего нравятся шутки про моего парня.»

Павло Дєдіщев — шикарний комік зі своїм неповторним стилем, учасник ТНТ- проектів «StandUp Show» та «Прожарка». Почуття гумору у цього артиста — безмежне. Так тонко та багатогранно жартувати про життя може далеко не кожен. Паша із задоволенням поділиться своїми цікавими спостереженнями та історіями з життя, в яких кожен впізнає себе та свого друга.

А спеціальним гостем стане амбітний Фелікс Редька — український стендап-артист, учасник телепроектів «Ліга Сміху» (1+1), «Розсміши коміка» (1+1) та «Комік на Мілліон» (ICTV).

Stand Up шоу — це гумор, що не знає обмежень, та іронічні монологи про себе, навколишню дійсність і насущні проблеми, які є близькими всім нам!

В Україні стендап активно розвивається, і новий формат STAND UP IN UA надає сильного поштовху цьому напрямку. У ньому виступають тільки найтоповіші стендапери на території всього СНД. В рамках проекту вже розривали українську сцену зірки стендапу Слава Комісаренко, Ваня Усович, Дмитро Романов, Гурам Амарян та інш.

Тому можете довіритися, адже 26 жовтня на вас чекає тільки «фірмовий» гумор від Іри Приходько, Павла Дєдіщева та Фелікса Редьки.

Тривалість програми 1,5 години. Шоу-програма представлена російською мовою. Рекомендовано особам від 18 років.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код