Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 березня 2024

Сватання на Гончарівці

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Запрошуємо на ... сватання

Ви точно бачили, чули або навіть дивилися «Сватання на Гончарівці». Це - неймовірна музична комедія, створена за мотивами української опери Г. Квітки - Основ'яненка.

Любові покірні всі

Відома українська комедія вже багато десятиліть радує глядачів на сцені різних театрів. Це весела, повчальна, іноді кумедна, а часом і сумна історія про кохання молодих людей - Олексія та Уляни. Тут буде все: і пісні, і танці і гостре питання соціальної нерівності і багато-багато іншого. Легка, проста, але в той же час глибока музична драма не залишить Вас байдужим до долі героїв. Адже любов - це, то без чого неможливо жити і не важливо, скільки років і який соціальний статус.

Відмінне рішення для відпочинку в Дніпрі

Щоб провести вечір п'ятниці в піднесеному настрої. Відвідайте спектакль «Сватання на Гончарівці». Вас чекає Дніпровський академічний театр, який зможе вразити відмінною постановкою, цілим сузір'ям відомих театральних акторів. Вже зараз Ви можете купити квитки, які абсолютно бюджетні. На глядачів чекає понад 2 години сміху, українських пісень, жартів і неперевершеного національного гумору. Відвідайте це відмінну постановку в Дніпрі і подаруйте собі чудовий настрій до самого кінця 2023 року!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код