Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 листопада 2021

Свято солодкої лободи

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Свято солодкої Лобода: трагічна історія Голодомору у Дніпрі

Свято солодкої лободи - гострий, важкий, що змушує глибоко замислитися моноспектакль дніпровської письменниці Лесі Степовички.

  • Екзистенціальний страх і жахи повсякденного, безжального, який вбиває голоду накривають глядача, примушуючи замислитися над тим, що відчували наші співвітчизники під час голодомору;
  • Формат твору шокує і вражає, як і гра Вероніки Голованевої. І головна актриса, і письменниця Леся Степовичка, яка створила такий жорсткий і безкомпромісний твір, як "Свято солодкої Лободи" пройшли через багато. Дві українські революції, події на Сході країни і допомогу фронту - то, що виливається в крайню ступінь небайдужості до долі батьківщини.

Драматичний спектакль спонукає не забувати про своє коріння

Кожен повинен знати, звідки і як ми прийшли, хто були наші предки. І забувати про злочини не можна, цю пам'ять потрібно пронести з собою в століття - одна з головних думок цієї приголомшливої моновистави, потрапити на яку можна 22 грудня в 17:00. Дія відбуватиметься на малій сцені Дніпровського академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченко. Купити і замовити квиток можна на сайті нашої міської афіші. Вартість - 70-80 грн.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код