Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 січня 2020

Таємниці Мадридського двору

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

О, ці таємниці!

Вираз «Таємниці Мадридського двору» давно стало крилатим. Запрошуємо Вас подивитися однойменний спектакль, щоб потрапити в саму гущу історичних подій, інтриг, пригод і придворного життя.

Коли говорить історія

Знаменитий французький драматург Ежен Скриб не надто відомий пострадянському жителю. Але, незважаючи на це, він є одним з найцікавіших письменників п'єс, який міг так завертіти діалоги і сюжет, що неможливо розібратися до кінця вистави. Ця прекрасна і талановита людина створила понад 150 театральних творів, одним з яких і є «Таємниці Мадридського двору».
Це відмінна постановка про те, як принцеса Маргарита Наваррська їде в Іспанію, щоб повернути з полону свого брата. Жінка красива і розумна, але чи зможе вона зробити так, щоб її чари зачарували іспанського короля? Чим закінчиться історія про велику політику, придворні інтриги і, звичайно ж, кохання?

Відмінне рішення

Якщо Ви ще жодного разу не дивилися цю п'єсу, є шанс 28 листопада 2018 року насолодитися цим безсмертним твором в Академічному театрі імені Лесі українки в Кам'янському. Дивовижні костюми, неймовірні діалоги, дух зухвалого Середньовіччя - все це чекає на глядачів. Щоб стати свідком неабияких пристрастей і історичних подій потрібно всього лише купити квитки і віддатися у владу таємниць мадридського двору.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код