Категорії Інформація
Каси Додати подію
ТЕАТР все моє життя. Ювілейний вечір С.Чулкова
12 квітня 2019

ТЕАТР все моє життя. Ювілейний вечір С.Чулкова

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

Вечір-концерт, присвячений 80-річчю головного режисера Театру ім. Лесі Українки м. Кам’янського, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Чулкова.

Свою долю з нашим містом Сергій Анатолійович пов’язав в 1990-му році. До цього були роки навчання в Ленінградському державному інституті театру, музики і кінематографії, де режисерську майстерність нашому майбутньому головному режисеру викладав легендарний Георгій Товстоногов. Потім були роки роботи в декількох театрах Росії, Казахстану, України.

Ну, а тут, в Кам’янському, режисер кинув якір надовго. Ось уже майже 30 років, яка б погода не стояла за бортом, він впевнено тримає штурвал нашого театрального корабля. З ним нашій театральній команді не страшні ні бурі, ні шквали, ні рифи. Тому що ми віримо нашому капітану. Його інтуїції і художньому смаку, його ерудиції, досвіду і професіоналізму, його здоровому глузду і таланту організатора.

На цьому вечорі ви зможете дізнатися багато цікавих та несподіваних фактів із життя режисера, у режимі «вільний мікрофон» задати Сергію Чулкову будь-які питання і отримати відповіді, та разом з ювіляром насолодитися його найулюбленішими концертними номерами.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код