Категорії Інформація
Каси Додати подію
The Wicker Man
24 листопада 2018

The Wicker Man

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-центр Квартира
м. Дніпро, Троїцька площа, 3

Про подію

The Wicker Man: сміливість і епатаж у Дніпрі

Дніпровський проект The Wicker Man - талановитий молодий колектив, який радує слухача своїми незвичайними інструментальними композиціями. Не так давно музиканти випустили свій новий альбом за підтримки лейблу Moon Records - Quintessence. Треки виконавців мелодійні, мають нестандартне і особливе звучання, яке важко сплутати з будь-ким ще. Велика гамма інтонацій, тем, ефектів створює букет музики, приємної для сприйняття, адже в ній можна відстежити непримітні легкі подиху вітерця, шум води, ніжні дотики листя.

Що варто знати про групу перед відвідуванням концерту?

  • Неокласика і даркфолк - улюблені напрямки музикантів, які надихаються кельтської міфологією і містикою, використовуючи численні відсилання до них;
  • Стиль виконання не обмежується певними жанрами - натхненням служать і рок, і класика. Вони можуть використовувати тільки живі інструменти без аранжування, або експериментувати зі звуком, додаючи електроніку.

Їх твори ви зможете відшукати на Soundcloud, але ніщо не може зрівнятися з концертом, який зовсім скоро знову буде в Дніпрі. Слідкуйте за подіями на нашому сайті, щоб встигнути замовити і купити квитки.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код