Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 жовтня 2019

Волшебная скрипка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Дніпровський міський театр ляльок
м. Дніпро, пр-т Героїв, 40А

Про подію

«Чарівна скрипка» — цікавий і повчальний спектакль для маленьких діток

З раннього віку потрібно вчити дітей що добре, а що погано. Але як це зробити так, щоб дитині було не нудно, і не пропало бажання слухати дорослих? Дуже просто! Купуйте квитки на неймовірно цікавий спектакль «Чарівна скрипка», який відбудеться в 2018 році Дніпровському міському театрі ляльок.

Ціна дуже приємна, всього 50 гривень! А на нашому сайті замовити квитки — справа однієї хвилини. Але потім Ви разом з дітьми зможете насолоджуватися найцікавішою виставою!

Як зрозуміти, що добре, а що погано?

Під час вистави маленькі глядачі будуть разом з головними героями намагатися зрозуміти, як зробити правильний вибір.

У головних ролях:

  • Хохлик
  • Карузлік
  • маленька дівчинка
  • глядачі, які будуть проживати всі події разом з іншими героями.

Хохлик і Карузлік — гноми, які до того ж є братами. Один з братів хороший, а другий підлий і підступний. Але діти дуже скоро зможуть зрозуміти, хто є хто.

Підступний Карузлік усіма правдами і неправдами намагається умовити маленьку дівчинку зробити погану справу. Адже вона людина, а тільки людина може взяти скрипку, яка виконує всі бажання. Якщо ця чудо-скрипка потрапить в погані руки — біди не минути.

На дівчинку чекає важке випробування. Вона повинна сама зрозуміти, що правильно, а що ні. Вона повинна зробити вибір, від якого залежатимуть багато істот. Як думаєте, який вибір вона зробить?

Хочете дізнатися? Приходьте разом з дітьми на дуже повчальний спектакль «Чарівна скрипка» в місті Дніпро, і спостерігайте за розвитком подій.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код