Категорії Інформація
Каси Додати подію
Жив собі пес
13 січня 2024

Жив собі пес

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Жив був пес - несказочной казка в Дніпрі

Про оповідання «Жив був пес» знають багато. Ця жаліслива історія про зраду і сумне життя старого-собаки, напевно, багатьох ранить, змушує замислитися. Але, повірте, все може бути інакше: просто подивіться мюзикл з однойменною назвою.

Як ти, пес?

Грандіозний мюзикл, який написаний за мотивами української народної казки. Це оповідь про життя немолодого псини Бровка, якого господар вигнав з дому за «профнепридатність». Але життя подарувало йому зустріч з Вовком ... Що буде далі? Дізнаєтеся, відвідавши це дивне, яскраве дійство.

Цю виставу із задоволенням подивляться дорослі і діти. Адже це казкова доросла історія, що просто змусить глядачів плакати і сміятися, дивуватися витримці і стійкості, палати ненавистю і любов'ю до героїв.

Це геніально!

Над постановкою працювали театрали, які створюють яскраве сузір'я професіоналів в Дніпрі. це

  • Володимир Назаров
  • Борис Голодницький
  • Оксана Петровська
  • Василь Крачківка
  • Валерій Мойсеєнко

І багато-багато інших артистів і акторів. Насолодитися дійсно неперевершеним спектаклем Ви зможете 18 лютого 2023 року. Не забудьте купити квитки на цю подію - вони стануть відмінним подарунком для рідних і близьких. Адже на них чекає 80 хвилин гарного настрою, прекрасної музики, яскравого шоу і дивно історії про те, як може змінитися життя, якщо ти віриш у краще!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код