Категорії Інформація
Каси Додати подію
Французький джаз «Oat People»
29 червня 2017

Французький джаз «Oat People»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський академічний театр драми і комедії
м. Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 97

Про подію

29 червня в Театрі драми і комедії виступить віртуоз джазової гітари Сергій Овсянніков і його бенд Oat People.

Склад колективу:

  • Сергій Овсяников — гітара
  • Валентин Корниено — контрабас
  • Діана Овсяникова — вокал

Прийдешній концерт Сергія Овсянникова і Oat People — це яскраве повернення в мейнстрім після мандрівок по таким багатим світів як ф'южн, джаз-рок, джаз-мануш і gipsy-джаз. Один з найкращих джазменів України та його бенд заповнять зал складною гармонією, сучасними ритмами і свіжим європейським звучанням. Справжні шанувальники з перших нот «побачать» в цій музиці неповторний стиль Сергія Овсяннікова.

Музикант прославив український джаз на весь світ. Він виступав на одній сцені з Андреасом Обергом. А видатний Пет Метіні мав честь дякувати Сергія за прекрасну джазову п'єсу, яка стала яскравим присвятою американському джазмену.

Крім того, відома композиція Овсяннікова — «Синє плаття» — потрапила у десятку пісень, які найчастіше можна було почути на бельгійському радіо.

Український джаз сьогодні завойовує все більше куточків світу. Ця музика унікальна і… проста. Так, саме так заповідав Чарлі Паркер і так вважає Сергій Овсянніков: все повинно бути просто, досить просто грати. Недарма українського джазмена називають талановитим послідовником легендарного Паркера.

Вас чекає легкий і затишний вечір у чудовій атмосфері. Занурюйтеся в джазові глибини з задоволенням!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код