Категорії Інформація
Каси Додати подію
Грузинський театр танцю «Legacy»
28 листопада 2018

Грузинський театр танцю «Legacy»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури Машинобудівників
м. Дніпро, вул. Робоча, 166

Про подію

Грузія на долоні з театром танцю Legacy

Якщо Ви мрієте побувати в Грузії, але поки що не вийшло, неодмінно слід відвідати 28 листопада вистава театру танцю «Legaсy». Це - неймовірне шоу, яке не залишить байдужим нікого, змусить відчути бурю емоцій і стати частиною якоїсь абсолютно незвичайної історії.

З історії театру

«Legaсy» - це цікаве і незвичайне явище, що являє собою театр танцю. Він був заснований в 2006 році грузинськими танцюристами Макой і Якою Вачєїшвілі. Колектив складається з 40 професійних артистів. Вони показують на суд публіці національні танці Грузії, барвисті вистави, унікальні постановки і незвичайні фольклорні прийоми.

Якщо Ви хочете сповна насолодитися національним грузинським концертом, але в сучасній обробці, обов'язково відвідайте цей захід. Крім того, з минулого року танцюристи показують публіці нову програму «The Flying Georgian».

Летіти над землею

«Legaсy». - це неперевершене поєднання граціозності, таланту, краси, незвичайних технік і модернізму, з'єднаного з старовиною. Крім цього, даний театр це:

  • Яскраві костюми.
  • Танцюристи, що буквально літають над сценою.
  • Ідеальний «картули» - парний танець, який слід відточувати не один рік.

Феєрія почуттів, геніального таланту і чудових танцювальних «па» чекає Вас 28 листопада в Дніпрі в ДК «Машинобудівників». Ви можете купити квитки різної цінової категорії і насолодитися неймовірним і барвистим шоу!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код