Категорії Інформація
Каси Додати подію
Хто подолає дракона?
21 квітня 2024

Хто подолає дракона?

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Музична казка «Хто подолає дракона?» у Дніпрі

Дніпропетровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка оголошує прем’єру на чарівну музичну казку «Хто подолає дракона?». Та хоч ця вистава розрахована на дітей, цікавою вона буде й дорослому глядачеві. Тому не баріться, а купуйте квитки на подію, щоб потрапити у магічний світ.

«Хто подолає дракона?» - це музична вистава на одну дію з тривалістю 1 год та 10 хв. Розігрувати цей спектакль будуть артисти театру, а серед них є й заслужена артистка України Наталія Тафі.

Крім того, до створення цієї казки зусиль доклали: режисер-постановщик - заслужена артистка України Оксана Петровська; музичним оформленням займався заслужений діяч мистецтв України Юрій Бєднік; постановкою хореографічних номерів займався заслужений діяч України Олексій Коваленко.

Таким чином казку «Хто подолає дракона?»  створювали найкращі митці нашого часу, тому вона точно сподобається вам та вашим дітям. Та загалом у театрі ім. Т.Г. Шевченка завжди відбуваються яскраві події – подивіться в афіші.

Про що казка «Хто подолає дракона?»

Уявіть собі чарівний світ, де панує злий Дракон. Він збагачується завдяки податкам з селян, які ж сам постійно збільшує. Останнім залишається лише скрута та злидні. Та лише маленький Хлопчик може здолати жорстокого правителя, бо колись Черепаха розказала, як це зробити.

Цікаво, чи вдасться хлопцеві подолати Дракона та залишитись з чистою душею? Про це ви дізнаєтесь у самій виставі. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код