Категорії Інформація
Каси Додати подію
Концерт ВИА «ПЛАМЯ» - Новая программа
21 листопада 2018

Концерт ВИА «ПЛАМЯ» - Новая программа

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури Машинобудівників
м. Дніпро, вул. Робоча, 166

Про подію

Концерт ВІА Пламя

Самобутній вокально-інструментальний ансамбль Пламя пам'ятають і не забувають ті, чия юність і молодість припали на 70-80 роки ХХ століття. Золоті хіти музикантів зберігаються в пам'яті надовго - тематика пісень прониклива, вона охоплює все те, що так дорого і приємно серцю.

Нев'януча актуальність - знову у Дніпрі

Гармонійне поєднання мелодійності голосу з характерним інструментальним супроводом робить ВІА "Пламя" унікальним феноменом, який переступив за межі радянської естради і в наш час. Їх впізнають по таким хітам, як:

  • “На дальней станции сойду”;
  • “Идет солдат по городу”;
  • “Не повторяется такое никогда”;
  • “Не надо печалиться”.

Крім народної любові і визнання колектив багаторазово ставав лауреатом конкурсів, і навіть отримав нагороду на Всесвітньому фестивалі молоді і студентів в Гавані (Куба). Ліричні мотиви припали до душі аудиторії таких країн, як Литва, Латвія, Болгарія і навіть екзотичні Туніс і Мадагаскар високо відзначили пісні ансамблю. Інтерес до творчості не холоне і в наш час - улюблена всіма група знову відвідала Україну, і зокрема відвідає Дніпро. Дізнатися про вартість квитків на концерт ви завжди можете завдяки нашому сайту, а також замовити та купити їх.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код