Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 червня 2021

Kyiv Modern Ballet. Лебединое озеро. Pаду Поклитару

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

«Лебедине озеро» від  Раду Поклітару в Дніпрі!

19 квітня 2021 року  в Оперному театрі на вас чекає сучасна версія  балету «Лебедине озеро» від  Раду Поклітару в Дніпрі, у виконанні артистів театру “Київ Модерн-балет”! Вистава поставлена на чудову музику Петра Чайковського. Але історія тут розгортається зовсім інша. Це притча про неможливість жити, зраджуючи самому собі і власній суті. Злий чарівник перетворив маленького лебедя на хлопчика і це стало справжньою трагедією. Тому що, попри людське тіло, він залишається птахом і хоче бути лише птахом.

Сучасна версія  балету  від “Київ Модерн Балет”

Глядачі занурять у глибоку та проникливу казку, яку танцівники повідають вам мовою танцю та тіла. А чудові декорації від Андрія Злобіна та костюми від Анни Іпатьєвой зроблять цю подорож ще більш реальною та надзвичайною. Справжнє задоволення для шанувальників класики та сміливих експериментів. Мистецтво, яке не знає кордонів і меж!

Щоб потрапити на сучасну версію балету “Лебедине озеро” від Раду Поклітару в Дніпрі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 360 до 840 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти в Дніпрі? На сучасну версію балету “Лебедине озеро” від Раду Поклітару!

  1. Постановка відомого  хореографа
  2. Сучасна філософська вистава
  3. Гастролі київського театру
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код