Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 лютого 2022

Летюча миша

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

Летюча миша у Кам'янському

Напевно, немає такої людини, яка б хоч би раз в житті не чув про оперету «Летюча миша». Це одне з найвідоміших творів Й. Штрауса - сина, яке вже майже 150 років радує глядачів.

Історія створення вистави

У 1872 році Йогану Штраусу був запропонований чорновий лист п'єси «Новорічний вечір». За 6 тижнів композитор закінчив партитуру. Йому дуже сподобався веселий дух вистави, відчуття свята. Прем'єра відбулася 5 квітня 1874 року в Відні. Перші 3 роки були не дуже успішними, хоча вистава йшла постійно. У 1877 оперету трохи переробили і з успіхом поставили в Парижі. З того часу вона завоювала любов глядачів в різних країнах, навіть в далеких Індії та Австралії. А величезна популярність прийшла до вистави в 1897 році і з того часу - це одна з найулюбленіших постановок театралів усього світу.

Все можливо

Це легка і весела постановка. Тут все несправжнє: адже в розпалі маскарад. Ви можете видавати себе за іншого. Ви можете стати пані, хоча насправді - служниця. Ви можете ... практично все! А що з цього вийде, дізнаєтеся, подивившись «Кажана» 8 грудня 2018 року, відвідавши Академічний театр імені Лесі Українки в Кам'янському.
Напередодні Нового року і свят, дана постановка змусить повірити в чудеса і підготується до неймовірних подій. Це можливість опинитися у вирі радості, пісень, геніальної музики і легкого флірту австрійської столиці в середині позаминулого століття. Всього лише варто купити квитки на нашому сайті афіші і насолоджуватися класикою.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код