Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 березня 2020

LOve is...

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський академічний театр драми і комедії
м. Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 97

Про подію

Welcome to «LOVE IS»!!!

Ні, це не драма.

Натяк на комедію? Звичайно, але тільки для того, щоб бути з вами щирими….

Троє чоловіків. Кожен зі своєю пристрастю. Три історії, три глибоко заховані таємниці, три абсолютно різні погляди на трепетний, вічно хвилюючий всі епохи питання — відносин між чоловіком і жінкою. Обставини зібрали їх разом, об’єднує їх дружба, але розмови аж ніяк не про це.

Що відбувається в свідомості чоловіка, коли він дивиться на жінку? Коли закохується? Що його захоплює і дратує, а чого він зовсім не може зрозуміти… Що значить жіноче: «Як ти так міг?» Або: «Коли ти мені, нарешті, подзвониш?»

Що значить чоловіче: «Буду через 15 хвилин», і чому вони прикидаються сплячими жінкою, яка стоїть поруч в громадському транспорті?

Вистава «Love is….« — це соковитий коктейль відвертих емоцій, чоловічий погляд на жінок, у всіх його абсурдних і смішних проявах, драма під маскою комедії, тому що тільки так чоловіки можуть говорити відверто про свої почуття.

Це спектакль, на якому глядачі обіймаються, тримаються за руки, сміються, плачуть, ловлять «мурашок» по тілу, і найголовніше розуміють, що таке «LOVE IS…»

За мотивами творів «Паніка» Мікі Мюллюахо, «Що таке любов» Марса Калахана, «Марс і Венера» Джона Грея.

У ролях:

  • Богдан Адаменко
  • Іван Янченко
  • Сергій Анипченко
  • І красуні кабаре.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код