Категорії Інформація
Каси Додати подію
МАЧЕТЕ «Крепче меня держи»
14 лютого 2019

МАЧЕТЕ «Крепче меня держи»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Opera Concert Hall
м. Дніпро, вул. Володимира Вернадського, 23

Про подію

День Святого Валентина з Мачете в Дніпрі

Українська рок-група Мачете на чолі з Ярославом Малим знову готується відвідати Дніпро. Яскравий, різноплановий, непередбачуваний колектив який був створений в 2010 році солістом "Токіо" завоював популярність не тільки в країнах СНД, але і Європі і Америці своїми ліричними піснями.

Концерт з відвертістю в кожному слові

Проект відрізняється нестандартністю звучання і відвертими, що зачіпають душу текстами. Ви можете дізнатися групу по таким пісням:

  • “Нежность”
  • “Не расставайтесь”
  • “Между висками”
  • “Пальцы”
  • “Спитай мене”

Лірика Мачете - те, чим варто насолоджуватися в живому звучанні, подарувавши собі і своїм близьким похід на такий концерт. Адже тут ви почуєте багато композицій про любов і про почуття, які виявляться по духу багатьом дніпрянам.
Важливо: виступ з незалежних від нас причин був перенесений з 1 листопада 2018 року на 14 лютого 2019 і відбудеться в Opera Concert Hall в Дніпрі за адресою вул. Володимира Вернадського, 23, о 20:00. Придбані білети залишаються дійсними, і ми сподіваємося, що ви дочекаєтеся свою улюблену групу. Замовити і купити квитки можна на сайті, заповнивши спеціальну форму. Вартість 350-750 грн. Тривалість вечора - 120 хвилин.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код