Категорії Інформація
Каси Додати подію
Maurizio Bignone«Inner Reflections» Solo Piano Concert
14 травня 2023

Maurizio Bignone«Inner Reflections» Solo Piano Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Мауріціо Біньоне у Дніпрі!

14 травня 2023 року Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка запрошує гостей на сольний фортепіанний концерт Inner Reflecions італійського композитора та піаніста Мауріціо Біньоне (Maurizio Bignone) у Дніпрі. Уродженець сонячної Італії відрізняється не лише своїм філігранним виконанням. У своїй музиці він не схильний уникати стилістичних експериментів та використовує різні напрями для творчості: від неокласики до мінімалізму. Але навіть у найбільш новаторських експромтах Мауріціо можна почути єдині ноти. Мелодичний візерунок, який стає основою полотен, що створює цей талановитий художник.

Сольний концерт піаніста Inner Reflecions

У своїй новій програмі «Внутрішні роздуми» Maurizio Bignone не лише зіграє твори на клавішному інструменті. Вона недарма носить таку назву і була придумана композитором за три місяці локдауну в Італії, поки саме повітря було нерухоме, а час здавався застиглим. Під час цього вимушеного самітництва автор записував свої роздуми, спогади, надії на майбутнє та переживання у зошит і складав музику. Саме цей зошит стане повноправною частиною вистави, а виконання нових шедеврів чергуватиметься з читанням записів із щоденника. Такий формат дозволить передати всі тонкі відтінки почуттів та деталі малюнка бурхливого внутрішнього діалогу автора.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на сольний концерт Мауріціо Біньоне у Дніпрі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів у афіші Дніпра дивіться у нас на сайті.

Де послухати глибокі рефлексії талановитого піаніста у Дніпрі? На виступі Мауріціо Біньоне!

  1. Інтимна довірча розмова
  2. Обдарований італійський композитор
  3. Щоденникові сторінки та фортепіано
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код