Категорії Інформація
Каси Додати подію
Мелодії різдвяної ночі
25 грудня 2023

Мелодії різдвяної ночі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

Концертна програма "Мелодія Різдвяної ночі" у Дніпрі

25 грудня відбудеться дивовижний святковий концерт "Мелодія Різдвяної ночі". Пройде він у залі театру опери та балету в Дніпрі. Основна мета концерту не тільки створити різдвяну атмосферу за допомогою музики й співу, а дати можливість людям відволіктися від війни.

Квитки можна купити просто тут, так само як і вибрати місця в залі театру. Кілька кліків і електронні квитки будуть відправлені вам на e-mail. А ще у вас є можливість подивитися інші події Дніпра. Впевнені, що з нами вам буде простіше знайти захід, куди б ви хотіли сходити.

Чому варто сходити на "Мелодія Різдвяної ночі"

Артисти театру підготували для глядачів різноманітну програму, де знайдеться місце популярним щедрівкам і колядкам, пісням і композиціям на новорічну та різдвяну тематику з кінофільмів.

Чи цікавий буде концерт для дітей? Так, концерт буде цікавий дітям, бо він розрахований не тільки на дорослу, а й на дитячу аудиторію. Тому сміливо приходьте на виступ усією родиною!

Створювати атмосферу для вас будуть оперні артисти (солісти та хор), симфонічний оркестр і це далеко не все — програма абсолютно нова, тому очікується багато приємних сюрпризів. І ми сподіваємося, що вам вдасться відвідати концерт і провести гарно цей грудневий вечір.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код